tirsdag 30. november 2010

gibort!

Hunnipunni har en flott og inspirerende blogg og har akkurat nå gi-bort på bloggen sin!

http://hunnipunni.blogspot.com/2010/11/gi-vekk.html

mandag 22. november 2010

Julekalender

Endelig har jeg fått min egen julekalender! En pakke for hver søndag i advent og en julepakke. Fordi jeg har dårlig selvkontroll når det gjelder fristelser, har en nysgjerrig seksåring og en katt med forkjærlighet for glittrende papir og sløyfer så har pakkene fått sin plass oppå gardinstangen i stua. Nå gleder jeg meg til advent og jul!

mandag 15. november 2010

Inspirasjon

Å være på nett er farlig. Det er så mye jeg har lyst til å strikke, garn jeg har lyst til å prøve, ting jeg ikke ante at jeg virkelig bare må ha. I det siste har jeg forelsket meg i en enkel variant av Haruni-sjalet og har veldig lyst til å kaste et slikt på pinnene, jeg må bare først...

Her er et av de fineste Harunisjalene, i en herlig frisk farge som Iryl gir bort på bloggen sin.

http://irylshobbyverden.blogspot.com/2010/11/haruni-sjal-og-en-give-away.html


fredag 12. november 2010

Votter

Planen var å strikke selbuvotter til jenta mi til 17.mai. Men da første votten var ferdig presterte jentungen å si at den var for liten. Liten var også motivasjonen for å få den andre votten ferdig. Men nå er de endelig ferdig, jentungen er glad og stråler over å få nye votter. Hvor ble det av "passer ikke"? Lang tid mellom vottene gjør at det finnes en del ulikheter mellom dem, men drit, jeg gidder ikke pirke opp dette igjen. Dette er slik det blir. Neste gang blir det bedre. Et godt første forsøk.